Surrender Vibes

Momenteel niet beschikbaar!

Even volledig weg zijn en gedragen worden?Jeroen

Getuigenis Inner-Vibes Jeroen


Het is lastig om de methode van Emmanuel ergens mee te vergelijken. Voor mij was het in ieder geval enorm bevrijdend. Ik wilde van het gevoel van zwaarte af, het gevoel om altijd maar verantwoordelijkheid te moeten dragen. Na één seconde al werd ik zo rustig dat ik mij volledig slap kon overgeven aan de sessie en mij kon laten rollen, vouwen, uitrekken en masseren. Het was heerlijk om dat te ondergaan zonder een greintje weerstand te voelen. Even alle controle weg. En je toch veilig voelen. Het bracht mij even in een totaal andere wereld. Ik sliep niet, maar heb volgens mij ruim een uur daarna bewegingsloos gelegen, volkomen relaxed en kijkend naar prachtige vormen, kleuren en symbolen die zich in mijn droomwereld aandienden. Daarna heb ik de rest van de middag voor mijn gevoel op 10 centimeter boven de grond gezweefd.
Het was top!

Kurt

Voelde een gelijkenis met waterwiegen, maar dan op de grond en met de zwaartekracht. Ik had nood aan rust en zachte aanraking en die kreeg ik helemaal. Ik merkte wel dat ik precies moeite moest doen om te blijven overgeven aan de handelingen en de neiging om te helpen moest onderdrukken. Na de sessie was het nog heerlijk nagenieten. Heerlijk dat je me toedekte met mijn dekens.
Dank je wel!

Leon

Nou Emmanuel was een zeer bijzonder moment. Voelde zeer vertrouwd kon mijn eigen goed overgeven.

Stefaan

De volledige overgave in die sessie brengt een heel diepe rust waarin zich het contact opent met jezelf en wat je omringt. De aanraking.. de zwaartekracht.. in een uitnodiging tot ontvankelijkheid gaan deze beide een serene dans aan die je ver voorbij je eigen geslotenheid brengt, die je muren slecht, de openheid in. De sessie met Emmanuel was zowel confronterend als bevrijdend. Ik geniet nog steeds!