Over Emmanuel

Ik help volwassenen om in hun authentieke stralende kracht te staan, dit door mijn palet aan talenten in te zetten op een creatieve wijze.


Ik ben een creatief multi talent die gepassioneerd is door de menselijke psyche. Mijn kracht zit in de belichaming van de dans van mijn mannelijk en vrouwelijk energie. Deze twee polariteiten liggen aan de basis van creatie, zoals een baby dat gemaakt wordt door een man(nelijk) en vrouw(elijk) dans.
Ik hou van een directe aanpak, "to the point", en dit aangeboden in een liefdevolle zachte energie, waar veiligheid op de eerste plaats staat. Ik werk ervaringsgericht, gebruik enkel wat ik zelf 100% doorvoelt en belichaamd heb.
Omdat ik steeds volledig ga in alles wat ik doe, bereik ik steeds verwonderlijke resultaten. Ik vertrouw op mijn hart, in harmonie met mijn ‘weten’ en dit verrast me steeds opnieuw in magische onverwachte mooie momenten en belevenissen.
Creativiteit ontstaat wanneer ik liefdevol omga met mezelf zonder oordelen. Mijn fouten bijvoorbeeld ombuigen naar iets nieuws, of ze zo mooi te maken dat er een nieuw kunstwerk ontstaat en dan zelf verrast worden van het resultaat.
Deze creativiteit geef ik door. Wanneer ik de diepte in ga en één word met een bepaald talent zoals bijvoorbeeld piano spelen, neem ik automatisch de betrokken mensen mee, en deze krijgen evenzeer deze diepe ervaring.
Heerlijk!

Inner Vibes: de vibratie in mij
Mijn passie voor innerlijke kracht, vanzelfsprekendheid en creativiteit hebben me gemaakt tot wie ik nu ben. Vreugde en passie komen automatisch als ik mijn Inner Vibes authentiek laat vibreren. Yes!
Voor mij is de kunst om vibratie golven (Vibes) zelf richting(intentie) te geven naar mijn eigen behoeften. Deze intenties manifesteren en materialiseren zich dan.
Dit kan ik doorgeven en laten beleven.

Emmanuel painting

Mijn groei traject
Cursussen, boeken en andere die mij hierbij geholpen hebben zijn:
Prh (waar het begon), PRI, Transformational breath, Rebirthing, Quantum liberation, Humaniversity, Innerlijk kind, Mindfullness, Vipasana, stilte retraite, ...
Wild Tantra, Sofia Sundari, Tantra flowering love, Terra-luminosa, helende knuffels, Contact dans impro, improvisatie theater, geweldloze communicatie, zweethutten, vuurloop, mannen festivals, brotherhood of men, mannen groepen, familie opstelling, yoga, kundalini yoga, 5 rythmes, Haka, stemwerk, ...

Teachers die mij geinspireerd hebben:
Osho, Eckhart Tolle, Mooji, Byron Katie, Peter Levine, David Deida, ...

Opleidingen
Ik ben afgestudeerd als 'Sound engineer' in een 3 jarige opleiding en heb daarmee een grote kennis hoe klank zich manifesteert en dus ook vibratie. Daarnaast heb ik de opleiding van Quantum liberation in mijn bagage en ook het diploma van hypnose practitioner.
Verder heb ik 5 jaar contact-dans begeleid als muzikant en coach. Ook opleidingen gevolgd bij Humaniversity. Als creatieveling heb ik een 3 jarige opleiding gedaan voor 'Montage Multimedia', en heb 15 jaar als IT inventor/architect/developer gewerkt.
Mijn beide ouders waren kinesitherapeut, en heb dus massage met de papfles meegekregen.

Ik leef totaal, geef mij compleet in alles wat ik doe.
Dit maakt mij gelukkig en voel me levend en gevend.

Emmanuel

Emmanuel Emmanuel - Curd Empowerment Emmanuel Vuurloop

Carrie Tree
" It's inspiring working with someone so intuitive & it's an absolute pleasure to play music with you. "
Carrie Tree, International spiritual singer-songwriter, England
Sujith Ravindran

" Emmanuel is one of the most passionate souls I've met. When he engages with his practice, he becomes intensely one with it. A joy to experience! "
Sujith Ravindran, Mystic, Indian spiritual sciences.Deelnemers getuigenissenEmmanuel, ik ken weinig mensen met zoveel creativiteit, passie, muzikaliteit, zorgzaamheid en dienstbaarheid als jij. Jouw begeleiding tijdens de retreat was heel bijzonder. Jij staat in je kracht zelfs in een dienstbare rol. Jij betovert de zaal met je gedurfde creativiteit.
Dank je Emmanuel dat je weer op mijn pad bent, kijk uit naar het vervolg. ♥Emmanuel, een ligconcert bij jou is een geschenk uit de hemel, een douche van liefde, passie en een avontuur vol goddelijke klanken.JoyTime!

Mijn hobby muziek project:

Joytime makes you happy!
Met een playlist van bekende soul/funk, disco en pop, brengt deze 6-koppige cover-band een groove waarop je beslist gaat dansen.
Joytime ontstond in de schoot van gitarist Christoph en bassist Philippe. Hun passie voor funk, disco en soul deed hen dromen van een nieuwe band. Met de getalenteerde vocals van Ellen en Freya was de band compleet. Een eerste try-out in november overtuigde hen om verder te gaan.
Na maanden in quarantaine opgehoopte muziekkriebels zijn ze volledig klaar om jou een heerlijke 'joy-time' te geven.
Vonken verzekerd!

Emmanuel, JoyTime JoyTime Band Leden

Vocals:   Ellen, Freya
Gitaar: Christophe
Keys: Emmanuel
Bas: Philippe
Drum: Luc
In Team

Ik werk graag in team. Lees meer