Persoonlijk schilderij


Als ik schilder, komen er ideeën, beelden, vormen kleuren binnen. Ik geef me over en zet deze innerlijke wereld dan op papier. Het is heerlijk om verrast te worden, met wat er dan tevoorschijn komt op het doek. Dit is leven gevend.
De volgende stap daarin is een schilderij maken voor iemand. Ik merk dan dat het iets innerlijk onhult van die persoon. Hij wordt diep verrast. Die glimlach en emotie, die geef ik zo graag.


Schilderij voor Sabine

Ontdek het schilderij voor Sabine. Het is wonderbaarlijk wat het met haar gedaan heeft, van bij de eerste aanblik.

07/2020

Schilderij voor Elisabeth

Binnenkort online! Kom spoedig eens terug kijken.

Werkwijze

De werkwijze en prijs

We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin duidelijk wordt hoe ik te werk ga. Ik maak connectie met jouw innerlijke wereld en van daaruit ontstaan er dan beelden in mij die ik eerst schets. Daaruit voortvloeiend maak ik het uiteindelijke schilderij. Eens afgewerkt, organiseren we een onthullingsmoment waarop je vrienden en kennissen kan uitnodigen. We maken er een speciaal moment van samen.

Hoe krijg ik die beelden binnen?

Voor ik begin te schilderen, ga ik eerst in diepe meditatie. Ik ga zelf naar totale innerlijke stilte en verbind me met mijn Inner Vibes. Eens dit punt bereikt, roep ik het beeld op van jou. Op dat punt stromen er beelden en flarden van beelden in mij binnen, die ik direct in mijn schetsboek teken. Dit proces kan enkele dagen duren afhankelijk van het levensverhaal van de persoon.

Persoonlijk schilderij en innerlijke groei

Het is heel goed mogelijk dat het schilderij zaken bij je losmaakt en er emoties en gedachten naar boven komen. Dit zijn vaak persoonlijke werkpunten die aan de oppervlakte komen en waarmee je misschien aan de slag kan gaan om verder in te groeien.

Prijs en materiaal

Het schilderij wordt op doek geschilderd met acryl verf. Het formaat en hoogte/breedte verhouding hangt af van het ontwerp. De prijs begint vanaf 500€ en hangt af van de complexiteit en grootte. Er wordt een definitieve prijs afgesproken nadat ik mijn schets gemaakt heb op basis van de binnen gekomen beelden.


Ja, ik wil mijn persoonlijk schilderij

Schilder jouw persoonlijke Inner Vibes

Wil jij je innerlijke zelf schilderen? Ik zal jou ondersteunen om je eigen innerlijke wereld op doek te zetten, zodat je zelf kan ontdekken wat er in jou getoond wil worden.

Hans

Hans ontdekt zichzelf door een persoonlijk schilderij te maken waarbij ik hem ondersteund heb in dit proces. Wil jij ook een persoonlijk schilderij maken?

08/2019


Ja, steun mij in mijn persoonlijk schilderij

Emmanuel's persoonlijk Inner Vibes schilderijen

Schilderijen geschilderd voor mannen, inzichten die ik gekregen heb gedurende mijn eigen traject.

Samen pissen in de natuur

06/2019

Emmanuel: “Soms ben ik bang om te dichtbij bij een andere man te gaan pissen, stel je voor dat ik z’n piemel zou zien!” Wat een absurde overtuiging is dit nu weer.
Lees verder

Naast elkaar plassen, omdat we moeten plassen, zonder boeh of bah, whathever, piemel, lingam, teelballen, ‘t is maar een gewoon lichaamsdeel, om te pissen.

“Ik zit op het territorium van de koe” en de rebel in mij geniet hier van. Een ander stuk in mij zegt: “Respecteer toch eens haar territorium”. Erg is het niet, gewoon pissen in de natuur. Dat is toch lekker.

Ik voel m’n broeder nabij, we staan naast elkaar. In die heerlijke stilte voelen we elkaars aanwezigheid. Een zalige respectvolle verbinding. Zonder woorden, er hoeft niets gezegd te worden. Je vertrouwt elkaar en kent elkaar. Wat een diepe authentieke connectie, die voelt toch wel echt lekker en warmhartig.

“Moet die 2de koe er volledig op?” vraagt Marc?

"Hoeft iets volledig tot in de puntjes afgewerkt te zijn?" vraagt mijn innerlijke stem. Neen, natuurlijk niet. De koe staat daar mooi in zijn waarde. “Oh nee, laat het zo. Is mooi zo!” zeg ik.

En daar staat dan ons schilderij, zalig met z’n tweeën geschilderd. Een leuke samenwerking waar we elkeen iets van onszelf hebben ingestoken.

“Dankjewel Marc”
“Dankjewel Emmanuel “

Emmanuel
Marc

Tekst Sluiten

De vrouwelijke schreeuw

07/2019

“JE HEBT OVER JE LATEN LOPEN!!!” Schreeuwt ze! Ik sta te beven op mijn benen en stort daarna in elkaar.
Lees verder

Verdriet, tranen, angst, onwetendheid, naïviteit. Ik voel me verloren. Wat heb ik fout gedaan? Ze ziet m’n verdriet en troost me, troost me als een kind. Ik ben een kind. Geen man, maar een angstig klein kindje. Er is geen seksuele of volwassen aantrekking meer van haar naar mij. Ze zorgt voor mij. Ik voel me klein, onaantrekkelijk, zielig. Wat nu?

Vijf jaar later, met tal van mannen evenementen, haka, persoonlijk werk en zoveel meer, heb ik de wijsheid in mijn lichaam kunnen voelen: Ik heb niet voor mezelf gezorgd. Iemand moest voor mij zorgen. Ik heb leren luisteren naar mijn eigen innerlijke kracht. Hierdoor ontdekte ik leven vanuit mijn hart, mijn zachtheid, innerlijke zelfliefde en zorgen voor mezelf.
Wat is het fijn om daarop te kunnen rusten. Het verwonderlijke is dat mensen mij nu meer waarderen, dankzij mijn zelfwaardering. Ik draag nu zelf zorg voor mijn innerlijk kind.

Kali energie, die alles verwoestende vrouwelijke energie, die al het onzuivere naar boven haalt, die vernielt, zodat iets nieuws kan groeien. Wat ben ik dankbaar voor de vrouw, die mij dit heeft getoond.
Het vrouwelijke is ook moeder natuur, en zit ook in mij.

Nu ontvang ik deze alles vernietigende energie met open hart, en wonderbaarlijk blijf ik overeind in die storm. Soms al trillend, en meelevend, soms met angst die ik voel opkomen. Mijn verbinding met mijn hart, de aarde en zelfliefde zijn dan mijn stevige houvast. Eens ik het volledig doorvoel, 'weet' ik wat niet zuiver is, en komen de oplossingen in me naar boven.

Hierdoor en tot mijn verrassing voel ik dat ze rustig wordt met haar krachtige kali energie en op mij vertrouwt en ontspant. Ze voelt zich gezien en gehoord.

Pfiuuw, de storm is voorbij,
ik ben gegroeid,
nu weet ik wat ik te doen heb.
Dank u Kali

Emmanuel

Tekst Sluiten

De stilte

06/2019

Moet het nu echt? Het is buiten zo zonnig, feest, ze bellen me of ik meekom.
Is het dat wat ik nu te doen heb?
Lees verder

Neen,
Ik wil een nieuwe keyboard kopen.
Is het dat wat ik nu te doen heb?

Neen,
Ik wil voor haar zorgen, dan gaat ze blij zijn.
Is het dat wat ik nu te doen heb?

Neen,
ik voel dat ik binnen blijf, ik ga me opsluiten. De stilte opzoeken. Het 'niets' opzoeken, de mannelijke meditatie.
Niet de vrouwelijke meditatie, 'gaan dansen', buiten mezelf, niet verbinden naar buiten met anderen.

Neen
niets,
het niets opzoeken. De kamer donker maken, GSM uit, lichten uit, kaarsje aan en stil zitten.
Heerlijk

Ja,
Dit is wat ik nodig heb. Mijn grot, mijn verstilling.

Ik voel mij gesteund van iets ongrijpbaar boven mij. Antwoorden en ideeën stromen binnen.

Ja,
nu weet ik het!

Emmanuel

Tekst Sluiten

Sujith Ravindran

" Emmanuel is one of the most passionate souls I've met. When he engages with his practice, he becomes intensely one with it. A joy to experience! "
Sujith Ravindran, Mystic, Indian spiritual sciences. 

Reageer :-)

Ik ben nieuwsgierig naar jouw reactie. Laat gerust een bericht achter op mijn facebook pagina.