Onderbewuste herprogrammeren

Ik help je met het bijsturen van je innerlijke onbewuste overtuigingen om je zo terug in je authentieke kracht te zetten.The art of creation

De kunst van het creëren. Iedereen is creatief. De bron van creatie zijn de twee polariteiten: de mannelijk- en de vrouwelijk pool die samen komen waaruit creatie ontstaat. Daarna zijn het voornamelijk weerstanden, zoals bijvoorbeeld negatieve gedachten, die belemmerend werken. De oplossing hiervoor is om het onderbewuste te herprogrammeren om zo die oude overtuigingen en gedachten te verwijderen, die de stroom van creativiteit jaren hebben geblokeerd. Het resultaat is dan toelaten. Een toelaten van ideeën die binnen stromen. Die je daarna naar keuze kunt materializeren en tot leven zien komen.

Voorbeelden van overtuigingen
 • Ik ben niet goed genoeg.

 • Waarom bevind ik me altijd in zo'n situatie?

 • Als ik zeg wat ik vind of wil, gaan ze me laten vallen.

 • Ik slaag er niet in om me aan afspraken te houden.

 • Ik zal nooit gelukkig worden.

 • Ik vertrouw mezelf niet.

 • Ik vraag vaak te veel van mezelf.

 • Ik mag geen fouten maken.

 • Ik mag niet niets doen, ik wil gewoon rusten.

 • Ik wil gemist worden.

 • Ik gedraag mij als een slaaf.

 • Mijn relatie verstikt me, ik voel me claustrofobisch.

 • Ik moet voldoen en put me uit.

 • Ik voel me een alien, niet van hier.

 • Het doet er niet toe wat ik wil.

 • Ik voel mij nog altijd schuldig.

 • Ik voel me verloren.

 • Ik kom te snel klaar.

 • Als ik grenzen stel wordt men boos op me en verlaten ze me.

 • Als ik mijn behoeften uitspreek, zal ik conflicten creëren.


Vertel me, wat is jouw vervelende overtuiging?
Ik zal je gratis al een eerste feedback geven.

Sessie aanvragen


Omgekeerde overtuiging

Het kan zijn dat je de omgekeerde overtuiging uitspreekt zoals bijvoorbeeld 'ik ben goed genoeg'. Het lijkt dan opgelost, echter het feit dat je het nog altijd moet uitspreken, dat het thema je nog bezig houdt, is een aanwijzing dat het nog niet opgelost is. Als de overtuiging echt weg is dan heb je er geen gedachten meer over en heeft de overtuiging ook geen impact meer op je leven. Je bent terug vrij om je leven te leven.
Natuurlijk kan het zijn dat je in sommige situaties gewoon uitspreekt van 'ik ben goed genoeg', omdat dit gewoon klopt met de situatie. Dan is er ook geen lading of stress in je lichaam en blijf je ontspannen en rustig genietend.

De ademhaling

Bij stress, angst of paniek stopt men vaak met ademen. Het is krachtig en gezond om bewuster te worden van je eigen adem en te leren deze zelf bij te sturen. Hierdoor kan je jezelf beter dragen en ontspannen in momenten van stress. Vervolgens kan je dan terug in je kracht gaan staan en vandaaruit bewuster je leven kiezen.

Gedachten manifesteren zich

Wat je denkt, manifesteer je. Het is dus zeer belangrijk te weten wat er zich in je onderbewuste afspeelt aan overtuigingen, want dat manifesteer je dan en trek je dit ook automatisch aan.
Vaak ontstaan die overtuigingen al in je kindertijd en geloof je die al je leven lang. Denk je iets negatiefs elke dag, gaan je cellen zich zo uiteindelijk vast zetten en krijg je bv pijn op die plek in je lichaam, of word je ziek of trek je bepaalde onaangename mensen aan.
Vanuit Inner Vibes perspectief: Kies bewust de vibratie van je cellen.

Voorbeeld van een werking van een onbewuste overtuiging
Als je bijvoorbeeld als jongere dacht dat je niet goed kon koken dan draag je dit nog met je mee. Je creëert op die manier in je onderbewuste de overtuiging niet te kunnen koken waardoor je zelfs vandaag nog tegen je zelf zegt dat je niet kan koken.
Durven koken wordt dan steeds moeilijker want je gelooft echt dat je dit niet kan. Deze overtuiging is jouw waarheid die je ook deelt met de mensen rondom jou: "Ik kan niet koken".
De volgende stap is dat die mensen tegen jou gaan zeggen : "Hey jij, die niet kan koken....”, “Jij kan niet koken". De omgeving duwt je in je eigen gecreëerde waarheid. Nu krijg je nog eens een bevestiging van de mensen van wat je zelf geloofd en gecreëerd hebt. Op die manier ben je er helemaal van overtuigd dat het zo is. Als iemand je nu vraagt om te koken, hoe ga je je dan voelen als je al je leven lang gelooft dit niet te kunnen ? Ga je nog durven koken?

De authentieke stralende kracht op het einde van een sessie.
 • "Vanaf nu kies ik voor mijn eigen pad. Zo voel ik mijn eigen authentieke glimlach. Het enige wat ik hoef te doen, is mijn hart volgen." - Mick, Jeugdconsulent

 • "Ik vind het mooi hoe je alles in zijn totaliteit neerzet met oog voor detail. Alles klopt en past. Je voelt de liefde waarmee je deze tent en de sessies neerzet alsook de vreugde en de positieve energie." - Ruben, Ademcoach

 • "Die spanning is weg uit mijn buik!" - Hermina, Bedrijf en onderzoeks psycholoog

 • "Ik voel mij heerlijk, een diepe innerlijke rust nu." - Nico

Innerlijke onbewuste overtuigingen

Ik help je met het bijsturen van je innerlijke onbewuste overtuigingen om je zo terug in je authentieke kracht te zetten.
Dit doe ik via gesprek, begeleide meditatie, life muziek, ademhaling en hart energie, dit alles gebaseerd op het quantum veld. We gaan naar de oorsprong van het probleem waar we samen alles herprogrammeren op het niveau van onderbewustzijn.

Eens een overtuiging in je onderbewuste veranderd is, ga je meer in je eigen kracht kunnen staan. Dit kan resulteren in het loslaten van innerlijke fysieke- en emotionele spanningen.

Verloop

Eerst vertel je me waar je mee zit, daarna zien we samen wat je anders wil. Van zodra dit helder is, start ik met mijn palet aan mogelijkheden. De bedoeling is dat je zelf jouw gewenste veranderingen integreert in jouw onderbewuste. Gedurende de sessie waarbij we beide in meditatie gaan, observeer ik je ademhaling, stem, woorden en lichaamstaal. Het is een samenwerking waarbij jouw energie, jouw Inner Vibes, me vertelt wat jij nodig hebt en waar bijsturing nodig is.

Mijn stijl is no-nonsense, direct 'to the point'. Al mijn technieken die ik gebruik heb ik zelf in diepte ervaren en belichaamd.
Een sessie gebeurt via video-call of live.

Na de sessie


René

Louis

Resultaat bereikt met één enkele sessie. Ja, dit is verwonderlijk dat je al met een sessie onmiddelijk blijvend resultaat kan hebben! Snel, krachtig en efficiënt.
Voel je vrij om vragen te stellen op contact@inner-vibes.be

Sessie aanvragen


Lees meer over jouw coachHelp een vriend

Ken je een vriend die steeds in hetzelfde patroon valt? Help hem en laat hem kennis maken met de sessie 'Onderbewuste herprogrammeren'.


Therapeuten vertellen

De belevenis van Mireille

Natuurgeneeskundig therapeut

De belevenis van Hermina

Bedrijf en onderzoeks psycholoogDe belevenis van Ron

Babytherapeut, fasciatherapeut en fysiotherapeut


Ik heb tijdens het mannenfestival een behandeling gehad van Emmanuel. Ik was oprecht onder de indruk van zijn aanpak. Hij pakte thema’s van mijn leven aan en die verder minder een imprint hebben nu. Ik kan er nu zonder emotie rustig naar kijken.
Ik ben zelf een ervaren behandelaar en ik merkte zijn potentieel. Ik was blij dat ik de stap naar hem gemaakt had en ben hem daar nog steeds dankbaar voor.
Meer creativiteit in je leven?

Wil je ook meer creativiteit in je leven zoals terug Piano of een ander instrument bespelen?
Meer creativiteit op jouw meetings?

Ik kan bijna al deze instrumenten bespelen (buiten bv de trompet, viool of harp). Ik heb een grote muziek kennis om je terug op gang te zetten door je innerlijke negatieve overtuigingen aan te pakken. Ik geef geen muziek theorie, wel hoe je jezelf kan leren muziek spelen, hoe intuitief te spelen bijvoorbeeld en alle negatieve stemmetjes weg te halen die in je hoofd spelen.

Dit geld trouwens ook voor andere creatieve uitdrukkingen zoals dans, schilderen, tekenen, boetseren,... noem maar op, ik zal je sowieso kunnen helpen.

Ook kan ik je helpen in je professionele omgeving zoals op meetings, waar je misschien meer creativiteit wil, of meer 'out of the box' kunnen denken. Mensen denken spijtig genoeg vaak dat ze niet creatief zijn. Eens we de angsten of oude overtuigingen weghalen die dit belemmeren, is iedere mens op aarde heel creatief!De belevenis van Danielle

Psych-K Facilitator en lichaamsgericht therapeut


Sessie aanvragen


Tarieven

Mijn stijl is no-nonsense, direct 'to the point'. Al mijn technieken die ik gebruik heb ik zelf in diepte ervaren en belichaamd.
Een sessie gebeurt via video-call of live.

Geen resultaat is niet Betalen!

Lees verder

Video-call In de praktijk
Normaal inkomen 75€/u 85€/u
Bedrijf coaching factuur ex. BTW 75€/u 85€/u
Bijstand/student/zeer laag inkomen 50€/u 60€/u
Afmelden meer dan 24 uur tevoren 0 0
Afmelden zelfde dag 15 15
Niet verschijnen op afspraak zonder afmelding 50 50

Annulatievoorwaarden
Indien u niet kunt deelnemen aan een individuele sessie waar u al voor ingeschreven was, laat het mij dan zo snel mogelijk weten. Zo kan ik aan iemand anders nog de kans geven om een sessie te ontvangen. Annulatie kan enkel via e-mail contact@inner-vibes.be.
Er kan natuurlijk wel in overleg eventueel een andere formule worden toegepast indien beide partijen dit goedkeuren.


Duur: +- 1u
Voel je vrij om vragen te stellen op contact@inner-vibes.be

Sessie aanvragen


Inner Vibes Temple Tent

Elk zomer seizoen ga ik op stap met de prachtige 'Inner Vibes Temple Tent' om sessies geven. Het is een geborgen en veilige omgeving om jou volledig in te kunnen ontvangen. Kijk alvast eens naar de onderstaande foto's voor een impressie.
Weet jij een festival waar ik zeker heen moet? Laat het me weten!

Evenementen waar de temple tent gestaan heeft